Allt fler väljer andelsspel

Allt fler väljer att gå med i ett andelsspel istället för att plocka ut sina egna hästar när det vankas V75 och andra stora travlopp. Hur kommer detta sig egentligen? Läs mer om de stora fördelarna att köpa en andel hos ATG eller i spelbutik.

Du väljer själv om du vill köpa en andel på nätet eller om du går till en fysisk spelbutik och köper en andel där. Det finns fördelar med båda alternativen. Om du ska tippa på nätet behöver du endast din mobil och kan köpa din andel när det passar.

Cafe Brasco erbjuder ett annorlunda alternativ

Harness,Racing,Down,At,The,Race,WayOm du vill ha en lite roligare upplevelse när du ska köpa en andel kan du besöka Cafe Brasco som ligger på Folkungagatan 98. De plockar ut andelar på trav varje vecka. Dessutom bjuder de på en fantastisk upplevelse i deras café där det finns gott kaffe och fika. Meningen är att du ska kunna komma och ta del av gemenskapen och prata med andra spelglada människor. Du kan även köpa deras andelar på nätet om du föredrar det. De är välkända för sitt goda kaffe och har en väldigt trevlig atmosfär. Att sitta i en sådan gemenskap är också positivt ur en annan synpunkt. Då är det mindre risk att du spelar för pengar du inte har råd att förlora.

Överlåt tippandet till mer intresserade

En stor fördel med att spela en andel är att du själv inte måste plocka ut dina hästar. Du kan överlåta det helt till någon med stort intresse. Eftersom ni är flera som köper en andel har den som tippar också mer pengar att röra sig med. Därför är det ibland större chans att en andel går in. Om det skulle bli vinst delar alla som köpt in sig lika på prissumman. Skulle det då bli miljonutdelning på travet finns chansen för en väldigt fin slant. Som alltid finns det dock inga säkra vinster även när du spelar på detta sätt. Idag finns det väldigt många olika andelsspel att välja på och du kan välja det du tror har störst vinstchans.